• 050 555 3331
  • Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksiin!

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ

Supernettikauppa Lehtonen Tmi (Y-tunnus: 1863126-5)
Päätie 34 C
00590 HELSINKI

YHTEYSHENKILÖ REKISTERIN LIITTYVISSÄ ASIOISSA

Petteri Lehtonen
+358 46 530 0321

REKISTERIN NIMI

Supernettikauppa Lehtonen Tmi asiakasrekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Henkilö on rekisteröitynyt asiakkaaksi Supernettikauppa Lehtonen Tmi:n ylläpitämään verkkokauppaan tai ostanut tuotteita suoraan Supernettikauppa Lehtonen Tmi:ltä.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on Supernettikauppa Lehtonen Tmi:n asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää Supernettikauppa Lehtonen Tmi:n toiminnan kehittämiseen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää Supernettikauppa Lehtonen Tmi:n omien tuotteiden mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille.

Supernettikauppa Lehtonen Tmi:llä on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät osoitetiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. postitustarroja suoramainoksiin. Asiakkaalla on oikeus poistaa tietonsa rekisteristä tai kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä internet-sivuilta ja verkkokaupasta löytyvän palautelomakkeen kautta, soittamalla Supernettikauppa Lehtonen Tmi:lle tai olemalla henkilökohtaisesti yhteydessä rekisterinhoitajaan.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:
- Henkilön etu- ja sukunimi
- Sähköpostiosoite
- Postiosoite
- Puhelinnumero
- Henkilön tekemät tilaukset
- Tilausten seurantatiedot

TIETOJEN LUOVUTUS

Tietoja ei luovuteta Supernettikauppa Lehtonen Tmi:n ulkopuolelle.

Rekisteröityneen tiedot hävitetään asianomaisen pyynnöstä.

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttäoikeudet ovat ainoastaan Supernettikauppa Lehtonen Tmi:n henkilökunnalla. Rekisteri sijaitsee salasanasuojatulla palvelimella.

  • visa
  • master

Uusi asiakas

Luo asiakastili

Luomalla asiakastilin voit mm. tehdä ostoksesi nopeammin, pysyä ajantasalla tilauksiesi tilasta ja voit tarkastella aikaisemmin tekemiäsi tilauksia.

Jatka

Olen jo asiakas